منتديات البحار
اهلا وسهلا بكم فى منتديات البحـــــار عزيزى العضو انت غير مسجل بالدخول رجاء تسجيل الدخول اذا كنت هو واما اذا لم تكن عضو فرجاء التسجيل معنا ونتمنى لك وقت ممتع ومفيد بازن الله
منتديات البحار
اهلا وسهلا بكم فى منتديات البحـــــار عزيزى العضو انت غير مسجل بالدخول رجاء تسجيل الدخول اذا كنت هو واما اذا لم تكن عضو فرجاء التسجيل معنا ونتمنى لك وقت ممتع ومفيد بازن الله
منتديات البحار
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات البحار

أهـــــــلا وسهـــلا بك فى منتـــــديات البحـــــار مع تحيات (هيثوووم)
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولتسجيل دخول الاعضاء

الدردشة|منتديات صيـــاعــــه (هيثوووم) ـ
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
مــع تحيــــات هيثـــــوووم
المواضيع الأخيرة
» قهر... قصة تستحق ان تروى
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالخميس يناير 24, 2013 1:14 pm من طرف Admin

» شخصية القرصان قريبا
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالثلاثاء يناير 10, 2012 2:35 am من طرف k.99.A

» خفت الرحيل
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالجمعة أغسطس 26, 2011 2:15 pm من طرف Admin

» بقــــــ انسانه ــــايا
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالجمعة أغسطس 26, 2011 2:13 pm من طرف Admin

» ***علمتني الحياة .... فانظر ماذا تعلمت ***
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالخميس يونيو 23, 2011 9:03 am من طرف Admin

» ✖لا تــتـعــجـ!!ــب ●••● فــقـط اقـرأ بـــصمــت ✖
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالخميس يونيو 23, 2011 8:59 am من طرف Admin

» كلمة شكر
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالأحد أبريل 03, 2011 9:18 am من طرف Admin

» كــــــــيـــــف انســـــــاكـــــــى
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالأحد أبريل 03, 2011 9:15 am من طرف Admin

» قصه اعجبتني فارجو ان تنال اعجابكم
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالخميس مارس 31, 2011 3:08 pm من طرف haisam

» احزاني لا تنتهي
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالخميس مارس 31, 2011 3:05 pm من طرف haisam

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الصفحة الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث

 

 ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
"القــ,,,,ــــائـــ,,,ــــد العــــــام"
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Fwr99510
Admin


الابراج : العذراء عدد المساهمات : 370
تاريخ التسجيل : 20/05/2009
العمر : 40
الموقع : www.elb7ar.yoo7.com

هيثوووم
هيثوووم:
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Left_bar_bleue1/1ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Empty_bar_bleue  (1/1)

ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Empty
مُساهمةموضوع: ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم   ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم Emptyالإثنين مارس 29, 2010 4:04 pm

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

الطعميه البيتى

صور ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من ايد عمرنا في منتدى فتكات
كلنا بنحبها
فطار وعشاء ووجبات سريعه
لذيذة و رائحتها رائعه تفتح الشهيه خصوصا وهىساخنه

المكونات
نصف كيلو فول مدشوش - 3 بصلات -7 فصوص كبيرة ثوم - كرات - كسبرة خضراء- شبت - بقدونس - نعناع اخضر
التوابل
كسبرة ناشفه -كمون - ملح - قليل من الفلفل الاسود - قليل من الشطه - قليل من البابريكا -نصف ملعقه ثوم بودرة لو متوفر عندك- ولمذاق مميز جدا فصين حبهان ناخد البذور السوداء اللى داخلهم (اختيارى لكن انصحك بيه بشده)- ثمن ملعقه شاى بيكنج بودر - سمسم

الطريقه
نغسل الفول وننقعه من بالليل فى ماء غزير
تانى يوم نغسل الفول من ماء النقع ونصفيه من الماء
نقطع البصل مكعبات كبيرة ونضيفه والثوم والتوابل كلها و افتحى فصين الحبهان وخدى البذور السوداء اللى داخلهم بتعطى نكهه رائعه للطعميه(فيما عدا الملح بيضاف وقت القلى )
نغسل الخضراوات ونقطعها على المكونات السابقه و نقلب جيدا
نفرم المكونات معا
فى المفرمه يدويه او كهربائيه او فى الكبه او الفود بروسيسسور
حسب المتاح عندك من ادوات
ملحوظه: لو استخدمتى المفرومه اليدويه ...افرمى الطعميه مرتين ..وشين يعنى
المهم انها لا تكون ناعمه جدا ولا خشنه ...نفرمها وسط
نقسمها على عبوات صغيرة حسب الوجبه ونحفظها فى الفريزر لحين الاستخدام

وقت الاستخدام
نطلع باكيت الطعميه ونتركه يسيح
نضيف لها ملح حسب الرغبه وثمن ملعقه بيكنج بودر
نلف العجينه باليد الى ان تصبح متجانسه وتعمل رغوة فاتحه
معنى كده انها جاهزة للقلى

نبدا نسخن الزيت كويس ونشكل الطعميه وحدات بملعقه طعام او لو عندك اداه تشكيل الطعميه المعروفه
نضع سمسم حسب الرغبه على الوحدات
ننزلها فى الزيت الساخن ولما تبدا تاخد لون اصفر خفيف نقلل النار الى متوسطه علشان تستوى كويس جدا من جوة
(لو الزيت كان مش ساخن من الاول ...الطعميه هاتشرب زيت وتفك منك )

لما تاخد لون مناسب انشليها من الزيت وصفيها على ورق مطبخ ابيض
هاتلاقيها تقريبا مش شاربه زيت باذن الله
قدميها وزينى الطبق حسب رغبتك

صور ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من ايد عمرنا في منتدى فتكات

جربوها
هاتعجبكم جدا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://elb7ar.yoo7.com
 
ألذ و اشهى طعميه بيتى... .ولا اروع .....من هيثوووم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات البحار :: الفئة الأولى :: منتدى بنات حواء-
انتقل الى: